open source website creator
Time & Business Manager

Time & Business Manager
Soluţie software de management, ce ajută firmele să gestioneze mai uşor şi mai eficient propriile resurse, precum şi termenele numeroaselor evenimente în care acestea sunt implicate. Control nemijlocit şi eficient a resurselor şi evenimentelor din cadrul firmei.

Reportis
Instrument de raportare personalizabil, pentru orice
tip de bază de date conectată prin ODBC, prin care utilizatorul poate crea (inclusiv cu grupuri, sume şi formule), lista sau exporta rapoarte într-un mod simplu.  Poate fi folosit şi portabil sau chiar integrat într-o altă aplicaţie.

Reportis
Currency

Currency
Sistem de actualizare a valorilor valutei cu valorile BNR, în orice sistem informatic, pentru toate tipurile de valută, pe mai multe fire de execuţie. Actualizarea valorilor valutelor se face automat, dar asta se poate face şi manual. Aplicaţia poate genera grafice excel cu tendinţele valutelor, deasemenea poate exporta, previzualiza sau printa valorile acestora. 

ProdNet
Gestiunea facturilor şi urmărirea stocurilor, într-o aplicaţie care conţine atât administrarea bonurilor de consum emise cât şi a comenzilor pe care firma le primeşte în cadrul activităţilor sale economice. Soluţia de business ProdNet, cuprinde printre alte module (Rapoarte, Stocuri etc.) şi un modul de producţie, care se personalizează pe profilul firmei. 

ProdNet
NetPro Software
Adresă

Viilor 10 
Luduș
România

Contact

Email: contact@netpro.ro 
Telefon : +40 734 317 314     
                +40 754 657 434