Vision

VISION
O soluție software realizată cu OpenCV, care urmărește traficul auto în timp real, inclusiv recunoașterea automată a plăcuței de înmatriculare. De asemenea, aplicația poate fi configurată pentru a detecta mișcarea umană în sistemul de supraveghere video. Ca o altă caracteristică, softul se poate configura pentru colectarea automată a datelor de pe documentele oficiale.

License Manager
Sistem de licenţiere pentru aplicaţii software, în mod automat sau manual, cu tip de licenţiere configurabil (accesarea aplicaţiei de licenţiat, cu limită de timp sau fără sau în funcţie de orice parametru a aplicaţiei), pentru oricâte tipuri sau număr de aplicaţii. Setarea licenţei nu depinde de conexiunea staţiei de lucru la reţea sau internet. Posibilitate de verificare a stării licenţei de la distanţă sau offline. Soluţia cuprinde şi licenţiere prin cheie hard.

License Manager
DynaBet

DynaBet
Aplicaţie de pariuri cu statistici de date calculate în timp real. Calculează şansele de câştig pentru parior în timp real, aducând date de pe servere de competiţie pe mai multe fire de execuţie. Poate importa date auxiliare din foi de date excel.

NetPro Software
Adresă

Viilor 10 
Luduș
România

Contact

Email: contact@netpro.ro 
Telefon : +40 734 317 314     
                +40 754 657 434